23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLUYORUZ

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir ilkesiyle yola çıkarak kurulan, millet iradesi ve bağımsızlığımızın yegane temsilcisi  olan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 104. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Atamızın evlatlarımıza, yarınlarımıza hediye ettiği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”tüm vatanda olduğu gibi okulumuzda neşeyle kutlandı. Bu törende emeği geçen öğrencilerimize, uzun süredir bu törene özenle ve milliyetçi duygularla hazırlanarak, Atatürk’ün bu emanetinin bir kez daha güvenilir ellere teslim edildiğini kanıtladıkları için çok teşekkür ederiz. Fotoğraflar için TIKLAYINIZ.

Programda ve sunumda  emeği geçen Hülya Süel öğretmenimize ve sesi ve sunumuyla milliyetçi duygularımızı kabartan Sadife Özkan öğretmenimize, konuşmalarıyla katkıda bulunan Işıl Aşılıpınar öğretmenimize, desteğini esirgemeyen tüm çalışanlarımıza bu özel günü layıkıyla kutlamamıza vesile oldukları için teşekkür ederiz.

Programda görev alan;

Anansınıfları: Heykel

Beyoğlu'nda gezersin

Karasevda

1-A:Türkiye Şarkısı

1-C: Sev Kardeşim

1-D: Tüm yolların sonunda Türkiyem

1-E: Horon eşliğinde step

1-F:Yollarda bulurum seni

1-G:Hoş gelişler ola ritm

1-H:Mavili mavili mor çiçek

2-A,2-B: Halk oyunu(Kars)

2-C, 2-D: Halk oyunu (Van)

2-E:Atatürk Gamzelerimde

2-F: Halk oyunu ( Elazığ)

2-G: Halk oyunu (Burdur)

2-H: Vals

Karma grup: Tekvando , bando gösterileri için sınıflarımıza ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

15.04.2024 937