KÜTÜPHANE HAFTASI

Kütüphaneler, okuma ve araştırma alışkanlığını geliştirip, fikir, düşünce ve bilgi ürünlerinin kişiler arasında paylaşılmasını sağlayarak, kültür mirasının geleceğe aktarılmasına katkı sunmaktadır.

Kelime anlamı olarak kitapevi olan kütüphaneler, günümüzde sadece kitapların bulunduğu ve kitaplardan istifade edildiği yerler değil, toplumu ilgilendiren konularda konferanslar, kurslar, el becerileri ve sanat eserleri gibi birçok etkinliğin düzenlendiği, toplumun sosyal kalkınmasına yardımcı olan kültürel, eğitici, dinlendirici faaliyetlerin de merkezleridir. Toplumlar için bu denli önemli bir işleve sahip olan kütüphanelerin  önemi vurgulamak için Mart ayının son haftası tüm dünyada Kütüphane Haftası olarak kutlanmaktadır. Okulumuzda bu önemli güne dikkat çekmek adına  program hazırlayan  2/D sınıfı öğrencilerine ve öğretmenleri İsmail YILDIZ' a teşekkür ederiz.

Fotoğraflar için TIKLAYINIZ.

25.04.2024 294