ÖĞRENCİLERİMİZİ TÜRKİYE OKULLAR ARASI ZEKA OYUNLARI YARIŞMASI FİNALİNE UĞURLADIK

Öğrencilerin düşünme, karar verme ve problem çözme becerilerini geliştirmek; yardımlaşma ve takım çalışması alışkanlığı kazandırmak amacıyla Türkiye genelinde faaliyet gösteren devlet okulları ve özel okulların da katıldığı "2023-2024 Türkiye Okullar arası Zeka Oyunları Yarışması" il finalleri sonuçları açıklandı. Okulumuz 3-H sınıfından Zeynep Ela Şanlıöz, Aslı Betül Özcan ve Ali Aslan Çağlar üçüncü sınıflarda; 4-D sınıfından Deniz Ali Dalkılıç, Mir Ege Oskay ve 4-G sınıfından Eren Işık dördüncü sınıflarda bölge finallerine katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz.

15.03.2024 123

15-03-202415-03-2024